Novi datumi Konferencije

Nakon sjajnog odaziva, tri izuzetno uspješne konferencije u Zagrebu, te izvrsnih konferencija održanih u Rijeci, Splitu i Osijeku, a u organizaciji Instituta za ePoslovanje, zbog velikog interesa tvrtki, održat će se još jedna konferencija u Zagrebu. Kako je bilo na jednoj od konferncija održanih u Zagrebu, pogledajte na sljedećem linku.

Ideja Instituta za ePoslovanje je da ova konferencija postane tradicionalna i da se održava jednom godišnje po uzoru na slična događanja organizacija s kojima IeP usko surađuje s područja EU.

Konferencija se sastoji od dva dijela:

Općeg dijela – u trajanju od 09.30 do 12.00 sati, tijekom kojeg će četiri gosta predavača iz različitih područja, od gospodarstva do zakonodavstva, uz pomoć moderatora iznijeti te vam približiti sve situacije s kojima se tvrtke svakodnevno susreću na području evidencije radnog vremena. Doznat ćete i kakve zakonodavne novosti možemo očekivati te kakvi su trendovi na tržištu koje se bavi evidencijom radnog vremena.

Posebnog dijela – u trajanju od 12.30 do 14.00 sati, koji će se sastojati od tri praktične radionice na kojima ćete moći sudjelovati. Teme radionica su sljedeće:

  1. Koristite li stvarno puni potencijal svog sustava za evidenciju radnog vremena? Kako ga maksimizirati?
  2. Uvođenje kliznog radnog vremena u cijeloj ili dijelu tvrtke – za i protiv? Iskustva i praksa.
  3. Povezivanje evidencije radnog vremena s programskim rješenjem za obračun plaća. Hodogoram do postizanja cilja (s dodatnom prezentacijom integracije prema COP-u)

Svaku od radionica, ovisno o temi, vodit će moderator koji je prepoznat kao izniman stručnjak za navedeno područje.

U periodu od 12.00 – 12.30 sati predviđena je stanka za kavu, dok je od 14.00 – 15.00 sati predviđen ručak za sve učesnike.

Cilj konferencije:

  • pružiti znanja i oruđa osobama iz odjela ljudskih resursa da sa svoje pozicije mogu bitno utjecati na optimizaciju ljudskih resursa kroz sustave evidencije radnog vremena
  • ukazati tvrtkama, poglavito osobama iz odjela ljudskih resursa važnost evidencije radnog vremena, ne samo s aspekta puke kontrole, već s aspekta mogućih dodanih vrijednosti (ispravnim i efikasnim vođenjem evidencije radnog vremena ne samo da možete planirati radno vrijeme radnika, već možete praviti i raspored radnog vremena radnika u tijeku mjeseca, kvartala ili godine)
  • omogućiti polaznicima visokovrijedna znanja kako svoje postojeće sustave dodatno vrednovati s podešavanjem istih i korištenjem njihova maksimuma
  • praktičnim primjerima ukazati na greške koje tvrtke redovito rade kod primjene sustava evidencije radnog vremena ili pak na propuste onih koje odbijaju korištenje takvih sustava.

S obzirom da je riječ o interaktivnoj radionici, tu je i nezaobilazna razmjena iskustava s kolegama iz struke koja je uvijek od neprocjenjive vrijednosti.

O mjestu održavanja Konferencije bit ćete obaviješteni pismenim putem, kao i putem web-a IeP-a. Dolazak se preporuča pola sata ranije kako biste na vrijeme napravili prijavu. Kotizacija za konferenciju iznosi 873,75 kuna, a na dva prijavljena polaznika, treći polaznik sudjeluje bez naknade.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.